Szolgáltatás vagy tárgyi eszköz felajánlása

A magyarországi karitatív szervezetek is megerősítettek bennünket abban, hogy a bajba jutott családok nagy részénél most a pénzadományok jelentik az elsődleges segítséget. Éppen ezért fő feladatunknak most azt tekintjük, hogy a segítségre leginkább rászoruló családokat minél gyorsabban tudjuk anyagilag támogatni. Emellett természetesen már dolgozunk annak a rendszernek a kialakításán, amely képes tárgyi vagy szolgáltatásbéli felajánlások fogadására, és azoknak a rászorulókhoz való eljuttatására. Mindaddig, amíg a tárgyi és szolgáltatási felajánlásokat Alapítványunk nem tudja begyűjteni és a leginkább rászorulóknak eljuttatni, ebben a munkában a hat legnagyobb magyarországi karitatív szervezetet tömörítő Karitatív Tanács lesz segítségünkre.

A szervezetek törekednek majd arra, hogy az adományokat lehetőségeik szerint fogadják, és elsősorban COVID-árvákhoz, ha ez nem megoldható, akkor más okból rászorulóvá vált családokhoz juttassák el.

Együttműködő partnereink